Wednesday, January 2, 2013

SKMM Baucer RM200–Talifon bimbit pintar

Korang dah daftar ke untuk dapatkan baucer talipon bimbit pintar yang kerajaan nak bagi tu? Saya try dari pagi tadi tak dapat-dapat nak register. T_T I think their system is not that good after all. They should have expect that at least more than 20,000 people will visit their website since the launch of it yesterday. But sadly, I could not log into their website yesterday. Saya tersangatlah geram okay! Haha. Sampai pukul 12am I try tau, tapi system dia pukul 12am – 7am tutup and you have to wait pukul 7.01am untuk log in balik. Which makes it more packed. I mean, the bandwith is seriously congested. And I could not even register myself. This is sad. But this is not an uncommon thing. Nampak gayanya kena tunggu sampai talipon bimbit tu dah habis stock baru kita dapat nak daftar agaknya. Dah la first come first serve for only the first 1.5 million youths je.

Kalau korang nak try tengok untuk daftar, click sini : SKMM 

Kalau nasib baik, website tu dia terus papar. Kalau tak, refresh sampai lah dia papar ye. Kena sabar dan hati cekal. Sebab saya dah satu hari tunggu permohonan nak hantar tapi masih sedang dihantar macam gambar kat bawah ni. Tsk. Satu hari okay! Sabar je lah~

ScreenShot099

Baru ingat nak pakai android / windows phone. :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...